View Single Post
Staro 09.09.2007., 00:01   #58
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Nisu to toliko loši zvučnici za te novce, naprotiv, za igranje i gledanje filmova su best buy, ali za glazbu definitivno nisu.
Ne znam zašto svi smatraju da je poanta uživanja u glazbi usko povezana sa puno glasnoće.
Film želim gledat da se trese pod kad Forrest nosi na leđima lieutenant Dana na ramenima i dobije metak u stražnjicu, poželjno je da bomba u CoD odzvoni sa puno dB u carentanu, ali glazbu volim slušat umjereno, za sebe, i očekujem da zvučnik bude svjestan svojih mogućnosti, a ne da se predstavlja kao "veliki" a na kraju samo razočaranje, pogotovo kad u nekim dionicama osjetim da veći dio dubokih tonova dolazi samo iz jednog mjesta, sub-a, koji ako mu oprostimo što zvoni, svira ono što ne bi trebao...
Pored logija imam maleni hifi sutav složen po mojoj volji za moju glazbu gdje su samo interkonekti, zv. kablovi i stalci zvučnika skupi poput cijelog z5500, ima manji frekventni opseg, z5500 ga nadglasa ko od šale, ali opet, nikad ne slušam glazbu na z5500 koji služe samo za filmove.
Da se osvrnem na boldano....

Meni je još manje jasno zašto je svima pojam puno glasnoče usko vezan uz dodavanje suba.
Za komentar o subu se nadam da ti nije opčenit več govoriš o Z-5500.

inače te u potpunosti shvačam s tim "složeno po mojoj volji za moju muziku"

To radimo svi mi ,pa i geniusboy.

al ozbiljno.