Citiraj:
Autor Disco
Nisi razumio sto sam ja pitao. Sad npr meni je tv out spojen i ja na kompu pokrenem npr film neki u divx-u i on je odma automatski na telki preko cjelog ekrana, bez da ja stavljam pleyer na telku. U ati driverima se ta opcija nalazi pod ''theatre''. I nvidia je to u starim driverima imala i bilo je ja msilm nesto pod video overlay ili tako nekako al ja to sad u novim driverima nemogu anc pa pitam jel ima kakvo rjesenje?
EDIT:E da i koristim Zoom player vec 6 godina i navikao sam se na njega tako da cu tesko promjenit player....
|
sad sam shvatio hebiga nekad mi treba dulje, samo ja nemam takvih problema, sam namještavam veličine slike koju player pušta ,obično mi pusti manju pa ja uvečam preko cjelog ekrana, ali to mogu podesiti. al reci mi drugo ti normalno vidiš windowse na tv-u ,znači bez pokretanja filmova i sl. vidiš normalno miša u biti jel vidiš sve na njemu kao na monitoru, znači ako vidiš onda vidiš i svoj player kad ga pokreneš prije nego pustiš film, jer ako je tako pa morao bi to promjeniti u postavkama playera jer ti mora biti identično kao i na monitoru,jer ti kopiraš na tv ono što radiš na monitoru, mogu i ja odmah pustiti film preko cijelog ekrana ali onda namjestim takvu postavku u playeru. probaj dvoklik na sliku možda je smanji isto tako možeš uvečati sliku i kako ti je spojen mislim sa čime komp-tv.
nemoj se ljutiti ako sam opet nešto krivo shvatio inače iz treče kontam sigurno do tad je kritično