View Single Post
Staro 08.09.2007., 17:23   #23
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma izgubio sam se u svim tim mobitelima Jedino što sam zaključio jest da otpadaju 6288 i N72, ali sam zato dodao na popis Nokiu E50, izgleda mi kao veoma zanimljiv mobitel dosta povoljne cijene i dobrih mogućnosti. Svi navedeni mobiteli su do 1000 kn jer ih uzimam na pretplatu kod tele2.
Nisam neki veliki fotograf tako da mi fotoaparat ne prestavlja važnu opciju, ali ponovo volio bih da fotić i nije neka krama. Kod K800 mi se sviđa što je bogat opcijama, ima dobru kameru i robusan dizajn, ali me brine taj joystick (nisam kao što ti kažeš klinac koji nabija 3 sata dnevno po igricama, jer me to ne zanima), iako ne mora značiti da će se razmrdati nakon nekog vremena jer su ipak mobiteli napredovali kvalitetom od moga SE T610 Ovaj S500 mi predivno izgleda, ali ipak funkcionalnost i kvalitetu izrade stavljam ispred dizajna. E50 mi se čini kao veoma zanimljiv mobitel, bogatih mogućnosti, solidne kamere i također robusne izrade uz dobru bateriju (tako barem ljudi pišu za bateriju).
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote