View Single Post
Staro 08.09.2007., 17:11   #22
dorian_gray
Registered User

Datum registracije: Sep 2007
Ne znam koliki ti je budzet jer mi je lijeno citat svaki post da bi to pronasao, ali evo da ipak probam pomoci.

N72 - je u biti N70 bez prednje kamere i u crnoj boji (neki ce reci malo ljepse dizajnirana). Ako si imao kakav symbian telefon onda ti nema svrhe objasnjavati to osim sto se moze reci da je telefon malo bucmast kao i 6288. Inace ako ne znas za software symbian je zgodan mobilni OS koji ti omogucuje da se stalno malo igras dodajuci ovaj ili onaj program koji u biti radi sve iste funkcije koje rade i ostali mobiteli, ali (kako se kaze) with a twist.
S 500 - Nisam ga nikad ni vidio uzivo, pa nemam sto puno reci o njemu osim da mi je jako lijep na slikama.
K 800 - Odlican aparat i moglo bi se reci da bi isto isao u kategoriju bucmastih. Definitivno najbolji fotoaparat, pa mozda i od svih mobitela na HR trzistu. Vjecna tema prepirki je joystick, s kojim nisam imao na niti jednom SE-u problema, sto samo po sebi ne znaci nista, ali isto tako, kad se javi neki klinac koji je 3 sata dnevno po njemu gazio neku igricu i onda pokvario joystick, TO ISTO ne znaci nista.
K 550 - Vjerojatno najjeftiniji i sigurno najtanji od ova cetri. U biti SE-ovo ozivljavanje megauspjesnog k750. Sve prednosti tog mobitela i jos poneka vrijede i za ovaj mobitel. Takodjer ga nisam imao na dulje vrijeme pa ne mogu neki detaljnji input dati o njemu.
dorian_gray je offline   Reply With Quote