View Single Post
Staro 08.09.2007., 17:06   #21
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor gp1989 Pregled postova
ma nisam ni mislio da je sli, odlika ploce za duze vrijeme....nego sam mislio zbog podrske za nove proc, memu i grafu kak si i sam reko, jer sam mislio da je veca podrska kad je noviji chipset....znaci ne moram previse obracati paznju dal podrzava sata 1 il sata 2?....hvala na informacijama
Nove procesore bi AM2 ploče trebale podržavati bez problema, prema pričanju samo bi BIOS update trebalo napraviti da ih prepozna. AM2+ nije toliko različit (a niti brži) od AM2. Kako će biti opremljen, te općenito mogućnosti (a tu spada i OC) nisu mi još poznate. Dosta toga ovisi i o samom procesoru.

DDR3 memoriju AMD neće podržavati, barem ne u nekom općem smislu još barem godinu dana, ako ne i više.

PCI-E 2.0 će biti podržan od MCP72 chipseta pa na dalje (RD7xx) kod AMD-a. Razlika je naravno u propusnosti (koja je pak opet pitanje, oće li utjecati na perfomanse ili ne; sjetimo se samo prelaska AGP->PCI-E) a i ako se dobro sjećam u max. struji koju daje socket grafičkoj. Kod 1.0 verzije to je 75W, a kod ove bi trebalo biti kao 125W (ako se dobro sjećam brojkica).
Vuco je offline   Reply With Quote