Da HG-Spot dila koje kakvo smeche to je opche poznato ali imate garanciju i sta vas briga, ako nis drugo na repariranoj stvari bar zante da ju je ljudska i ruka pogledala a ne samo mrtvi i nezivi strojevi.

ovo zvuci ko i da brarnim "zivi shrot" prodavaonicu malih kuchnih horrora

... a zamjenili s mi u zadnje vrijeme gro robe shto stradale od munja i gromova shto "struchnim" rukovanjem (ko im kriv kada im je servis "daj novo lik djeluje pametno" a mi nemam ni pojma shta on to reklamira).
Nego da se vratim na temu, da reparirane stvari su sasvim normalna stvar u zadnje vrijeme, ponuda i potraznja i nemogucnost proizvodnje dovoljne kolicine a i tenologija ide brzo naprijed pa je sada ko i u novinama pojavila se remitenda (visak neprodanih izdanja koja su "zastarila"). Ako cete o upotrebi "starog" u "novom", zadnje sam kupio 50-tak komada laptopa IBM, sada Lenovo i lijepo pise na deklaraciji da su uredjaji napravljeni od novi i STARIH i REPARIRANIH dijelova ali da ce izdrzati garantni rok i imati deklarirane performanse koje je proizvodjac napisao. Cuj uz cijenu ljudskog rada u Kini i ispati se donjet stara racunala da ih rastavljaju, leme i odlemljuju dijelove i prepikavaju ... sve je to business ...