Hehe spremite vi svoja govanca od ventilatora jer dolazi nešto što se s pravom zove ventilator.
1.Izvana da vidite malo

Normalno kučište skinuo sam masku vidjet ćete zašto a produžni i ovaj kabel koji ide untra sad ću otkriti
2.Iznutra

Da pojasnimo imam stock cooler na amd ahtlon xp 1.2 i kad bi overclock temp bi se dizale oko 65.Dobro kažem.Našo ja od starog dva ventilatora kaže on od velikih server uzmi ja uzeo i stavio.Jedan kao što vidite hladi grafu .Bez venta nemožeš staviti ruku na grafu (nije clockana) a ovako ugasim komp i ventilatore stavim ruku na garfu a ona hladna kao da komp nije ni radio.Drugi puše po hardu i po procu.Moj seagate je obično oko 48 stupnjeva bio idle bio load a sad je idle 28 load 32 max.Proc bez ventilatoraidle 60 load 65-68 tako nešto a sa ventilatorima idle 48 load 54.Tako da je moj cijeli komp hladan.Buke ima imam dva mlazna motora ali ne smetaju

.Prašine ima a tko će čistiti prašinu uz ovakve ventilatore.Oznaka je na njima ebm as 113 sliku nisam mogao naći u google.Također piše da jedan troši 200w.Komp mi sad sve ukupno troši 650 w ali ne smeta.Naravno ka dmi buka smeta onda ih prebacim u slinet mode(ugasim ih

) pa radi samo na procu i jedan dodatni.Imam još jedan ali neznam gdje da ga stavim jer su teški pa in nemogu samo nasloniti negdje.Evo još par slike unutrašnjosti pa da ćujem vaše mišljenje

,Komp je iz moj komp.Slike slikate s fujifilm s7000 resizane na 1280X1024.