View Single Post
Staro 08.09.2007., 11:03   #51
eluminer
Premium
Moj komp

eluminer's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Heh, razmišljam si da idem u raspravu s tobom, ali gledajući tvoje postove vidim da si toliko nabrijan i raspoložen za rasprave da bi me sama tvoja volja pokopala bez obzira na moje argumente... Stoga, suzdržat ću se od rasprava...

Samo bih te jedno pitao....

Naime, raspravljaš, mudruješ, stavljaš se na tuđa mjesta, govoriš što je bolje a što lošije, kako bi trebalo ovo, kako ono, kome se šta isplati, kome ne.... a kad sve svedemo na najmanju stepenicu... ti zapravo u životu nisi niti čuo kako Z5500 zvuči... jel tak? (tak si barem napisao u jednim od prethodnih postova...)

S druge strane, govoriš ljudima koji imaju z5500 i koji bi ih htjeli izmodati što da rade, a ne možeš znati gdje ima mjesta poboljšanjima ako ih nisi čuo....

Postovi ti zvuče veoma arogantno i kao da govoriš s povišenim tonom, iako ti vjerujem da ne misliš tako....

Samo da ti nešto kažem... Nemoj se toliko u srž uplitati u stvari koje nisi nikad isprobao.... Naime, ljudi koji nisu nikad čuli Z5500 upadaju s površnim komentarima čuđenja ili kritike, ali nitko od njih osim tebe nije toliko ušao u srž problema jer ne znaju zapravo o čemu se radi...

Mogao si čuti hi-fi za 50k kuna, ali ako nisi čuo Z5500, onda nemoj govoriti što s njima ne valja i kakav mod bi trebalo napraviti...
I da si pročitao 1000 review-a i mišljenja, nitko ti ne može dočarati to uživo niti s kovanicama niti s ničim.... I da svi govore da je to super možda upravo tebi ne bi bilo da ih čuješ....

Cijenim tvoj trud u davanju savjetu, u pokušajima pomoći, ali ipak, ideš van s previše diskutabilnih izjava, koje se tiču nečega što poznaješ samo iz riječi hvale i kritike nepoznatih vlasnika....

Ovako, znam kako ovo sve zvuči, ali ne napadam te, samo ti hoće ukazati na stvari o kojima bi trebao razmisliti...

NHF!!!!

eluminer je offline   Reply With Quote