View Single Post
Staro 08.09.2007., 10:08   #1
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Napokon, nova konfa :)

Nakon godina cekanja dosao taj dan .
Znaci, taj novi comp bi trebao imati onu "normalnu" cijenu od 2 000 km, 8 000 kn ili 1 000 €. Ako cijena malo izadje iz predvidjene, nece biti problema, samo ako je u pitanju nekih 50-100 km. Dakle, za sta ce mi comp? Uglavnom za pokoju igru, na max postavkama. idem u srednju elektrotehnicku skolu, tako bi bilo dobro da i na to mislimo jer ce mi sigurno trebati i za skolu.
po meni je najvaznije da ima dobar procesor i dobru memoriju.
HDD- ne treba mi sad terabajt ali neki veci i bolji ne bi skodio sa obzirom da cu uskoiro dobiti flat-rate
Grafa- DX10, vjerovatno cete mi preporuciti da cekam pa da na godinu kupim ovu grafu, ja ipak sumnjam da cu nesto nadogradjivati na taj comp u godini-dvije. Tako da ipak bih volio da to uzmem odmah sad.
Monitor- volio bih LCD. Ali kazu da su u BiH preskupi. Svejedno mi je, samo da je sto manje stetan za moje okice.
Prza- nema veze koja je, ne mora biti skupa. Na kraju krajeva, to je dio na kojem mogu stedjeti ili cak prebaciti przu sa starog na novi comp.
Eto, to je to na sta sam ja htio da obratite paznju kad mi budete pomagali. Unaprijed hvala na pomoci.

d^_^b je offline   Reply With Quote