Citiraj:
Autor geniusboy
Sateliti drugog sistema su poslagani po stolu na način koji nema blage veze s 5.1 setupom....
Ali ponavljam...
Raspored satelita prvog sistema je savršen, te on dočarava 5.1 u filmovima i sl.... (drugi isključen tada)...
|
Čovjek bi pomislio da je stvar jednostavna s 2 sistema ...samo na mjesto gdje su jedni zvučnici staviš i druge ali nakon čitanja ovog gore....
Na što misliš s tim da su sateliti od 2 sistema na stolu poslagani na način koji nema veze s 5.1 ?
Po onim slikama meni su ti frontovi na stolu jedino šta izgleda normalno ....
ostatak ipak nimalo ne kužim:
Jedan centar je iza monitora a drugi je ? pretpostavljam da nije na zidu poviše pošto mi se čini da sam tu vidio dva satelita

a ako su tu dva onda vjerovatno stražnji nisu u nekoj normalnoj konfiguraciji straga ?
Citiraj:
Autor syss
uglavnom ima tu još mjesta poboljšanjima, ali imho ja bi to sve rasprodao i gledao unaprijediti sistem na drugi način.
|
Ovo mi miriše na komentar s audiofilskim tonom

a ako ode u tom smjeru
sigurno čemo ostat bez obečanog videa.
Citiraj:
Autor geniusboy
Bez brige, doći će na red i prodaja ovoga i uzimanje nekog hi-fi sistema, ali ne sad, i ne za vrijednost ove dvojice, nego kad se skupi neka lovica....

|
Čemu ?
Kupit češ neko hifi pojačalo i 'male' hifi zvučnike i držat ih na stolu sa strane monitora / nabit do zida da ne smetaju ?
Ako ne misliš potpuno izvrtit sve što imaš u sobi da dobiješ raspored koji omogučuje normalan smještaj zvučnika prebačaj na hifi nema smisla.
Usput vjerujem da ti hifi nebi ni trebao za shvatit neke stvari kad bi imao normalan smještaj s ovim što imaš no o tom nema smisla.
Ono što mislim da bi imalo smisla je ...da sam u tvojoj koži razmislio bi o nečem poput one bas kutije na koju sam ti dao link

...
npr. prodao bi jedne Z-5500 da imam novaca za kupit onu kutiju i onda nabrzinu napravio najbolji mod koji mogu - odspojio 2 žice koje se spajaju na onaj logijev sub zvučnik i spojio ih u onu kutijetinu. I drmaj čovječe ,hebeš hifi
EDIT:
što se tiče linka /tog moda - svaka čast ali i sam tip je napisao baš ono o čemu sam mislio u zadnjem komentaru u mod postu...
I think they look ok as stock, but I'm trying to transform them to look more expensive and not so "computer related".
a pošto glavna osnovna 'misao' /motiv za tu akciju nije dobit nešto zvučno bolje / drugačije ,ovakve stvari nema smisla komentirat s tim kriterijima več samo - svaka čast za uloženi trud i volju.