View Single Post
Staro 07.09.2007., 21:46   #48
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor gamer Pregled postova
ak nabavis jos koji za male pare OBAVEZNO mi se javi...imam veliku zelju izmodat to smece da zapravo i nekak zvuci! :-)
NHF svima koji se sa time ne slazu, i sam sam vlasnik z5500, pa da ne pocinjemo BESKORISNE rasprave.

monitor ti hoda jer kutija za subove i nije bas nesto, to se inace nebi smjelo dogadati. ako zelis vidjeti da li subovi zapravo mogu to sve izdrmati stavi ih na pod i bar na 1m od stola...i onda nam daj neke slike ili filmace...vec slinim......obzavam kad se sve mice po sobi(a ne vidis od cega)...logikinetics...:-)

LP, Mladen

ps; usput...ako ikoga zanima pojacavacki dio z5500...ovo je dakle cip:
http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=TDA7294
pa nek si chekira kvalitetu za 30kn. logi ih ima 5 za male kanale i 2 bridgana za sub. ja bi tu rado bacio LM3886! :-)
Nije da se slažem...nije da se ne slažem.... ali daj mi pomozi da shvatim.

Imaš Z-5500 ali želiš još jedno to smeče jer ga želiš zmodat da to zapravo nekako i zvuči. (nadam se da nečeš shvatit kao napad jer samo citiram tebe) ...jer sub kutija i nije nešto .....a sljedeče ubacio bi tu LM3886 ?

Prvo ne shvačam zašto taj sustav kojeg imaš nije dovoljan za eksperiment modanja a drugo ne kužim čemu to modanje uopče tj što očekuješ od toga dobit ?
Pomoču nove iste kutije (jer nešto drastično drugačije bi bilo besmisleno radit napamet) i LM3886 za taj sub? dobit nešto drastično drugačije?
Od Z-5500 napravit nešto da NE zvuči kao Z-5500 ?
Zašto s tolikom razinom uloženog rada ne iskoristit onda i neki drugi pošteni drajver i dobit nešto u cjelosti novo i pošteno ? ali onda nebi to bilo modanje,jel?

Mislim,... jasno si dao do znanja da ti je to smeče a netko kome je to smeče ne traži nešto u tom rangu niti misli da ima smisla ulagat tko zna koliko volje,truda i novaca da bi iz toga izvukao nešto s drugačijim zvukom jer ako to želi do toga može doči smislenije.
Modanje (jer je nekom to smeče) na nekoj takvoj razini gledam na neki način besmislenim pošto to naposljetku nije ni namjenjeno za tu skupinu ljudi (onima kojima je to smeče) - ti ljudi ispočetka 'pucaju' na druge stvari.

ili se jednostavno radi o tome da ipak želiš sve kvalitete Z-5500 ali da to odaje neki dojam (vizualni?) različitosti od serijskog sistema ?

možda jednostavno ne shvačam neke stvari / promašio sam nešto očito pa mi daj razjasni ....možda shvatim pa nakraju i ja kupim jedne z5500 i bacim se na modanje