View Single Post
Staro 07.09.2007., 21:11   #736
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor dugixy1 Pregled postova
ja to rješavam daljinskim od lcd-a ,biram opcije i omjer slike,neznam koji tv imate moj je top model ali mislim da bi to morali i sa svojim daljinskim moći ijel koristite iste postavke kao za monitor kad prebacujete sliku na tv ili stavite različite rezolucije ,znači monitor jedna a tv druga , probajte sa ovim drugim ,znači različito ,barem meni tako radi i npr bs player mora imati postavke na owerlay da bi vidjeli film koji puštate. nemam sad postavljeno tako pa pišem po sječanju ali ako treba pomoći još spojiču ponovo lcd sa kompom pa možemo sve skupa proći zajedno, i ja sliku prenosim kablom dvi-hdmi ne koristim onaj običan kabl makar mislim da bi sa njime trebalo biti još lakše

Nisi razumio sto sam ja pitao. Sad npr meni je tv out spojen i ja na kompu pokrenem npr film neki u divx-u i on je odma automatski na telki preko cjelog ekrana, bez da ja stavljam pleyer na telku. U ati driverima se ta opcija nalazi pod ''theatre''. I nvidia je to u starim driverima imala i bilo je ja msilm nesto pod video overlay ili tako nekako al ja to sad u novim driverima nemogu anc pa pitam jel ima kakvo rjesenje?

EDIT:E da i koristim Zoom player vec 6 godina i navikao sam se na njega tako da cu tesko promjenit player....