Malo sam se igrao danas i evo kaj sam napravio
Već mi je dosadila zvonjava hdd case-a kojeg sam već bio pokušao izolirat no kako sada imam 3 diska opet lagano vibrira
Za početak kako se vidi iz sig-a unutra više nije powered by AMD

sad je to malo žešća C2Q mašina
Što se samog kućišta tiče, nemam vremena za nekakve paint job-ove iako bi volio imat totalno crnu unutrašnjost jer bi to onda izgledalo stvarno ''mrak''
Zasad sam kupio samo par kvadrata samoljepljive piramidalne spušve i obljepio dobar dio kućišta. Također sam u potpunosti izbacio HDD case i improvizirao s postavljanjem i fiksiranjem diskova. Kao i ranije sva tri su bočno okrenuta no sada stoje na spužvi kako se vidi sa slike
Ispred njih će ostati 120mm modul sa ventilatorom koji će ih držati hladnima no sada više ne prenose vibracije na kučište te su sada stvarno tihi.
Iz kućišta je izbačeno sve kaj mi ne treba pa je sada dosta lakše, sa prednjih maskica uklonjena su kružna ojačanja koja su ionako nepotrebna a samo nagrđuju izgled maskica. Uklonjena je perforacija sa mjesta za stražnji 120mm vent tako da se sada protok zraka na tom mjestu ne čuje.
Spužvu sam također iskoristio kako bi još malo bolje sakrio kablove i to je u biti to. još mislim od kartona napraviti dvije stranice koje će zatvoriti i sakriti gornji dio kućišta gdje stoji napajanje tj gdje se sada vide kablovi.
Evo par slika kako to sada izgleda. Bit će bolje no zasada je ovako.