View Single Post
Staro 07.09.2007., 15:18   #8
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Bolje mi ti obrazloži zašto valja taj Codegen? Vjerujem da znaš zašto sam predložio da kupuje odvojeno case i psu...nikad nisam, niti budem, ikad predložio da netko uzima kućište sa trash napajanjem...
imao ga je netko tu na forumu i tjerao je puno jacu konfu od ove, plus da su ta napajanja tako losa sumnjam da bi ih vemil prodavao tolko dugo, ja tako razmisljam

da se ima 200kn vise i ja bi preporucio kombinaciju sa boljim napajanjem (najjeftinij fortron za 200kn plus neko ok kuciste za 350 , jel znas mozda kakva su ona gigabyte kucista? cine se ok za 320kn, jos dobijes 2x120 ventove s njima) ali sa ovom lovom i ako je to plafon plafona radje bi uzeo bolji monitor nego bolje napajanje jer mislim da ce i sa ovime konfa raditi sasvim ok

Citiraj:
Autor Shumar Pregled postova
Hvala na savjetima, uzeću Fortron napajanje 350W i neko najjeftinije kućište.
Grafička Gigabyte Radeon X1650 256MB DDR, PCIE, TVout, DVI 427,67,
nema u Vemilu 3600+ pa sam zato uzeo 3800+.
RAM ću staviti 2GB (677MHz).

Što mislite za matičnu, da li je ova OK?

Našao sam ASUSov monitor 17" 1299kn (19" 1399kn) mislim da je tonajbolje u OS.

EDIT: Uzeo bi kućište s napajanjem da ima bar jedno sa garancijom 2god.
hej, daj razmisli, kupit ces 2 gige rama za konfu koja ce vrtit firefox i winamp, a kupit ces najjeftiniji monitor? jesi siguran da ti je to pametno?

i daj pitaj tu curu jel se ona igra na kompjuteru (ili njen mladji brat) jer ako se ne igra bacit ces 500kn u vjetar

i imaj na umu da kupujes komp curi, sad ako je ona kao sto su tipicne cure pitaj ju da si sama izabere kuciste ili bar uzmi neko ljepuskasto znas kakve su zene
hash je offline   Reply With Quote