View Single Post
Staro 07.09.2007., 09:53   #2
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Ovako, curi mi je jučer krepao komp. Upali se i stoji crno, monitor ne baca sliku i hard samo blinka crveno. Može bit bilo što, vjerojatno matična, ali to nije bitno.
Stvari su sve osim kućišta (moje staro) kupljene u Ve-Milu, kao pojedinačne komponente.
Sad me zanima da li ja mogu odnijet kućište u njihov servis pa da poprave i zamijene štogod već nevalja ili će mi oni reć (budući da je komp sastavljen doma) da sam donesem onu komponentu koja nevalja pa da će ju zamijenit. A ja nemam načina za skužit što ne valja, nemam rezervnih procesora, grafa ni memorije da ispipavam.
Strah me da će mi naplatit servis (tj curi) ako odnesem cijelu konfu tamo.
Zna li tko kako to šljaka? Što da sad napravim?
Bilo bi u redu s njihove strane da uzmu sve, nađu kvar i uklone ga. Jer je sve pod garancijom i kupljeno kod njih, ponavljam, osim kućišta.

Ja sam nosio komp kod njih gdje je kupljen ram i grafa kad je crko komp. Trazio sam dijagnostiku, da saznaju sta ne valja i naplatili su mi 60kn i saznali da je ploca crkla pa sam je slao u Links i dobio novu.
U najgorem slucaju za dijagnostiku ti uzmu 60kn i saznaju da je dio koji je crko njihov i odma ti ga mijenjaju.
John Creasy je offline   Reply With Quote