Citiraj:
Autor Pantera-N
Gle, ovako to ja doživljavam. Navodno da je ekipa koja je radila Bioshock radila i Systemshock...neznam da li je ko od vas igrao systemshock,ali to je po meni bila dosta dobra igra i pomalo horor. Bioshock horor??? Mislim kome može biti pojam horora polu zombi sa dječijom maskicom i skače po ekranu ko da je na trostukoj dozi LSD-a? A svo to šarenilo, mislim cirkus...
Tor, kada sa jedne mafije, obliviona,Metal gear solida pređeš na tech game koja je napravljena da se samo vidi kak "DX10" voda izgleda normalno da nečeš biti oduševljen ni pola posto
|
Gle ukusi su različiti, recimo meni je mafia smeće, oblivion dosadio nakon par sati, jedino metal gear drži vodu i uvijek je zanimljiv.
Bioshock je stalno zanimljiv, stalno akcija, odlična zabava,barem meni.
Systrm shock sam prešao oko 5 puta i igra je odlična,i mogu reći da je dosljedan nasljednik System shocka. Možda nije toliko inovantn ko system shock,no system shock je bio prva igra koje je "radila" na taj naćin. Bioshock je nastavak, i kao takav nije razočara, barem mene.
Več dugo se nisam veselio čekati večer da dodjem doma i igram jednu igru s guštom, šteta što imam tako malo vremena
E.T. Nisam vidio tvoj post prije nego sam napisao ovaj moj. Svaka čast