View Single Post
Staro 07.09.2007., 00:27   #31
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Etui Case Logic CDK-40 za CD I DISKETE u Nobilis informatici za 129kn. Al tu ima mjesta za 10 disketa i 40 cd-a. Imaš u optimum računalima kutiju za 3,5" diskete 200kom sa bravicom za 95kn. Po meni najbolje rješenje.
Izgleda da je danas vaznije imati i glupu recenziju od jedne brojcano manje, pazi ovog : dont buy this it's evil

Hvala ti na linkovima i sugestijama. Problem je sto se broj disketa ozbiljno priblizava znamenki od 4 broja! Uz sve postojece koje su upravo u slicnim kutijama sa kljucem, prije pad dana, neplanirano je kapnulo preko 400 komada novih :

Nesto mi govori da cu ovo jos uvjek uspjeti naci u starom dobrom Pongratz ducanu u Graz-u. Jednostavno mi treba red koju samo ti euti mogu dati.

Danas sam minutu pred zatvaranje sparko pred izlog Infoplus-a. Svi su unutra uljudni i prave dobricine. Daleko da su oni krivi za nesto. Ali jednostavno je zalosno da sve Opera box kutije koje sam uzeo, mahom su lagano isplekane i izlicane! Otpakirane kutije, samo da se zna. Danas sam prvi put nasao ereglu novih, koje su bile gotovo kao nove. Sretan si kad kupujes novo i jos kad ti se potrefi da izlgeda kao novo. Ajme koja zalosna vremena po kvalitetu.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 07.09.2007. u 02:02.
Visage je offline   Reply With Quote