View Single Post
Staro 06.09.2007., 22:50   #52
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Cudno? Uopce nisam dobio nikakavu obavijest da mi je netko reply-isao?

Citiraj:
Autor sick_boy Pregled postova
Dakle, ne da se toga nećemo načekati na našim kućnim kantama, nego je to prošlost - nekad bilo sad se spominjalo.
Bojim se da si iz krivog konteksta shvatio relaciju bad sektora, odnosno objekt iscekivanja. Bad sektori su samo zgodna anegdota koja je dva covjeka natjerala da moraju ici pred sami senat, samo da bi dobili prvi export kad integriranog uredjaja izvan US-a (u sluzbi glazbene radne stanice)

Dakle to je bio folklorni adendum ovoj prici. Tesko da bih mastao o takvoj razini sektora danas.

Ono cega cemo se itekako nacekati, razina je izravne komunikacije sa hardverom koju naspram konkretne masine/masina... PC/Mac jos imaju itekako za dostici. Ponekad se te SCSI jeremije moraju vaditi (duga prica) i kad god sjednu u PC... uz sve alate, taj HDD je maltene otpisan. Ako i radi, konstantna je potreba za naknadnim intervencijama. Bacim ga natrag u lanac EOS masina i nakon par minuta chekiranja i oznacavanja taj disk je ponovo besprijekorno upotrebljiv. A sav brzi management moguc je i sa onboard 240x60 display-a

,

Zanimljivo, sto je ozbiljnija i zatvorenija industrija, to se vece šaljivđije nalaze unutar iste :

,

Ako cemo inzistirati i na temi dugotrajnosti, cisto sumnjam da ce ijedan HDD preziviti toliko dugo kao jedan Micropolis iz serije Kit Plocan durabilis koje i dan danas palim bez straha : 1 , 2 ,3

Citiraj:
Autor sick_boy Pregled postova
Mislio sam ovo ostaviti za PM, ali me jako tisti. Pitam se vec danima i nocima : Sto ima taj Brad a da je nemam? Cine je on Moju Kate Libby zarobio od mene?
Hmmm, E vidis, to je zbilja tesko pitanje

'

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 07.09.2007. u 00:17. Razlog: zaboravne muka ne pita
Visage je offline   Reply With Quote