06.09.2007., 19:52
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Autor Pygm4li0n
tocno.
ali nisam na to mislio sto bugger sugerira..
vec mi jednostavno fizika djeluje pomalo naivno, pogotovo za tako revolucionarnu igru..
Da se razmemo, prvenstveno mislim na ragdoll efekt cije se mane daju suptilno iscitat' iz do sada objavljenih gameplay filmova.
No ok, kada su ti filmovi izasli, igra je jos navodno bila u razvoju,..
sto se tice Far Cry,.. ja sam ga nazalost sa zakasnjenjem igrao, i to nakon FEAR-a, tako da osim zivopisnih exterijera, prema tehnickoj izvedbi igre sam ostao ravnodushan, jer je tada vec bila, po meni - zastarjela.
p.s. na nekim od filmova Crysis gameplaya se evidentno grafichka gushi, sad 'el to 8800, ili nesto drugo - ne znam, ali ne vjerujem bas da su djelili igru da se testira okolo na nekakvom osrednjem hardware'u..
|
Ja sam isto primjetio puno loših-prosječnih fizičkih čičkarija. Recimo pogledajte kada lupi šakom,ili pogodi sačmom kuću(kolibu) kako se cjeli zid odvali,a ne puca daska, ragdoll tjela, i ostale gluposti. Neznam, ali razmazili su me pa sada gledam svaku glupost, ali mislim da kada bumo to vidjeli uživo, doma,na vlastitom stroju, svi bumo slinili ko mala djeca 
|
|
|