Pozdrav!
I ja sam pred par dana postao ponosni vlasnik HP 514 'pametnog telefona'.. Za sada mogu reci da sam zadovoljan onime sto nudi za poprilicno nisku cijenu, no zanima me par stvari..
1) Kako spojiti HP iPAQ 514 i laptop preko wifi-a?
Naime, htio bih moci sinkronizirati pda i lap (npr. outlook kontakte) a posto mi je lap spojen na net, bilo bi mi zgodno da mogu i preko pda skociti na net.. (na laptopu imam instaliran windows xp)
2) Da li je netko probao voip i koji je postupak koristenja?
Instalirao sam Fring (
www.fring.com) i IM dobro funkcionira preko njega (bar google talk koji sam isprobao), no kad pokusam nazvati nekog (tko ima Google talk klijent) onda mi javlja gresku?! Trazio sam po netu i pise da bi trebao setupirati SIP na mobu preko "hp ipaq setup assistant" no i tamo se 'gubim'.. zna netko detaljnije?
3) Da li netko zna kako iskljuciti gprs bez da brisem postavke? Kada sam mislio da sam se spojio preko wlana, isao sam na net, i tek sam kasnije skuzio da se on u biti spojio preko gprs-a a bez ikakve napomene ni nista..
btw, mogu reci da sam poprilicno zadovoljan ovim slusalicama koje se dobiju u paketu. Daju ok zvuk (iako se ne cine nesto posebno izdrzljive), a i mic radi dobro (ima i tipku za upravljanje glasom). Kada smo kod toga, da li se kod drugih BT slusalica isto klikom na tipku moze pozvati voice commander?
Pozdrav,
Lucijan
PS. novi sam na forumu, ispricavam se ako su ova pitanja vec postavljena u nekom drugom topicu :/