Tema: Beepovi???
View Single Post
Staro 06.09.2007., 16:03   #1
Fazer_os
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Beepovi???

Kao prvo pročitao sam topic o beepovima, po tome mi napajanje nije u redu ali... Evo kakva je situacija: komp normalno sve ok radi i nekad kad ga resetiram pojave se beepovi pri podizanju (kratki isprekidani do besvjesti) i tako ga trebam jedno 10 puta resetirat da bi podigao sistem. Najčudnije u svemu tome je što nekad sve super radi, i resetiram ga i palim i gasim 5 puta zaredom i sve je ok. I odnesem ga na servis u eurotrade (tamo je kupljen prije 2 i pol god) i 3 dana bude kod njih i kažu mi sve je ok. Testirali su sve komponente i sve radi bez ikakvih beepova. Dođem kući upalim ga, radi ok resetiram ga 5 puta sve ok, i resetiram ga 6. put kad ono beep x10.. Nakon toga opet radio uredno (palio - gasio - resetirao)... Napajanje je je neko no name LC B400 ATX (max 400w).. Posudio sam od lege neko njegovo staro napajanje MS Pro 350 w i opet ista priča.. ne radi.. Konfiguracija je P4 3.2 Prescott, 2x 512 mb DDR 400, Ati Radeon 9600, SB Live.. Ako još išta znači zauzeto mi je 5 usb portova.. ne znam jel to vuče toliku struju ili šta... To mi se događa već mjesecima, pomoooć!!
Fazer_os je offline   Reply With Quote