Pozdrav!
Planiram kupiti novu konfiguraciju, a složio bi je oko navedene ploče. Interesira me ako netko od vas već posjeduje ploču da iznese dojmove, kritike, prijedloge, nedostatke, i sl. Također me interesira da li ploča boluje od nekih simptoma karakterističnih za nForce 570 čipset (random shutdown, overheating) te kakve su joj općenite performanse. Znam da se na netu može naći dosta review-a (pročitao sam sve dostupne, barem na engleskom jeziku), ali mišljenje iz prve ruke je ono što se računa i daje pravu sliku o nekom proizvodu. Druga opcija je Gigabyte GA-MA69G-S3H, ali kako su u Ve-milu napravili kuršlus sa skladišnim oznakama te matične pa pod njenom oznakom prodaju i njenog mATX pandana, ne usuđujem se baš uzet tu ploču (CF na njoj me ne interesira obzirom da ne mogu u tom slučaju koristit ostale PCI-E slotove, a također mi ne paše što ima samo dva vulgaris PCI slota jer bi ostavio 3 ili 4 kartice sa starog kompa). Konfiguraciju bih kupio u ADM-u, ali navodim Ve-mil obzirom da je ovlašteni distributer Gigabyte-a za RH te po nekoj logici ako su oni napravili kuršlus sa oznakama reflektirat će se i na sve ostale trgovine koje Ve-mil opskrbljuje. Nemojte preporučivat neke high-end matične jer mi u tom slučaju konfiguracija dobrano premašuje zacrtani budžet (cca 4500 kn). Ostale komponente ću navesti po potrebi, ali želio bih naglasiti kako ovo nije još jedan thread o tome koju konfiguraciju kupiti ili koja je matična bolja nego samo o dojmovima vezanim uz ASRock-ovu matičnu.
Zahvaljujem na post-ovima!