View Single Post
Staro 06.09.2007., 00:23   #4
marsal
Premium

Datum registracije: Jun 2006
Buduci nitko ne odgovara, reci cu ti svoje iskustvo s HP-om. Dakle, frend je kupio 6715b s 2GB RAMa, 1680*1050 monitorom i Vistom, za malo vise od 7k kuna.

Ja sam instalirao Win XP uz Vistu (HSDPA kartica nije radila pod Vistom) i u tih par sati koje sam proveo s njim, laptop se cinio prilicno dobar izbor. Kvaliteta izrade je bila ok, monitor je bio prilicno dobar, ventilator umjereno glasan, za te novce dobra kupnja (jedino je 1 godina garancije malo cupava).

Ne znam koja je razlika u cijeni ova tvoja dva, ali cini mi se ASUS malo bolji po specifikacijama + 2 godine garancije. Razlika je prilicno mala, tako da neces pogrijesiti sto se tice performansi, ako izaberes bilo kojeg. Cini mi se da taj Intelov procesor nije 64-bitni, ako ti to ista znaci u zivotu.

Najbolje bi bilo da sam pogledas i "popipas" oba i uvjeris se u (ne)kvalitetu izrade. Procitaj "vodic za kupnju laptopa (sticky)" i probaj savija li se tipkovnica, "klimaju" li se tipke i sl.

Vodi racuna da ne dobivas Windowse, ako ne posjedujes original (ili ne koristis Linux).
marsal je offline   Reply With Quote