Tema: Bioshock
View Single Post
Staro 06.09.2007., 00:11   #183
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Hmm, ne bih htio rušiti nečiji entuzijazam o igri, ali moram se suprotstaviti mišljenjima da je igra jedna od najboljih, i da je jako dobro optimizirana.
Što se tiče optimizacije, slažem se da ne šteka, i da su stavili napokon malo truda, ali isto tako se ne slažem da je grafika niti impresivna niti nešto vrijedno spomena. A grafika mi je na high. Teksture su odvratno loše,vrlo plastično izgledaju, voda ništa posebno (slična spika ko u f.e.a.r-u), viđao sam puno bolje brije. Igra kao igra je vrlo linearna i nema nikakvog istraživanja svijeta. Točno u određenim mjestima vam puknu nekaj da se scimate, hodam dugo u mraku i točno znam da me nekaj na kraju čeka.
Ovo je Doom3 bačen u vodeni svijet. One munje iz ruku, mislim ono, bezveze.
E pa sad bih molio ljude da mi kažu koja je to atmosferičnost toliko dobra da vas može zakačiti, kada nema apsolutno nikakvih novosti i sve je to kopirano iz nekih drugih igara?
U grafiku neću puno ulaziti, jer je ok, nije neki totalni shit, ali moglo je to puno bolje, barem što se tiče toga koliko su ju najavljivali.
Kvaliteta zvuka je vrlo dobra, ali nekako se nemrem uživiti u ozvučenje.
Ulaz u igru kao da je napravljen nabrzinu bez nekog smisla.