Citiraj:
Autor Hrconja
puno je to za naochale.
al ocito vrijede -.-
|
vjeruj mi nije, to ti je isto kao da kazes da je puno 100€ za napajanje, 150+€ za maticnu, a zasto? za OC? mozes kupit i onu od 400kn radit ce "isto"
pazarke imaju jeftina i pretamna "stakla", tj lece, koje su takodjer tragicno lose izradjene i imaju nepozeljnu dioptriju, dok i prejaka obojnost jako lose utjece na oci, jer se zjenice skupljaju kad nema dosta svitla, i onda ih skidas i stavljas, to ti je kao da izlazisiz mraka na sunce, dugim nosenjem istih mozes si veselo s*ebat oci a onda povratka nema
dobre se naocale u optici i za 300Kn mogu kupit, nemoraju bit RB-ovke, al to je opet stvar osobnog izbora i mogucnosti
Citiraj:
Autor rendula
ma sada si sve razmisljam jel da uzmem mozda original. briem da ak ih nadjem za 800 ili manje kuna da hocu, s time da starci moraju financijski malo uletiti. buduci da za rodjendan sam dobio kiflu, mislim da bi i mogli.
ajmo sada prijedlog di u zagrebu najjeftinije kupiti rejbanice kao u prvom postu, znaci skroz crne? ^^
|
mislim da ces ih nac u svakoj boljoj optici, cuo sam da optike van centra znaju bit jeftinije nego ove po centru, pa pogledaj, ja znam samo za one 2 u importanne-u, samo jedna drzi RB, Kraljevic mislim, u 7. misecu sam tam bio da mi zategnu naocale, i bilo je dobrog izbora