Kupil sam 25 komada Verbatim DVD-R 16X printable medija .. i sav sretan kak si bum napravil napokon mesta na hardu ubacim nutra prazni dvd nabacam gore kaj sam štel i kad ono .. vidim da prži samo na 4x a trebalo bi na 16X.
Nero mi uopce nedaje mogucnost bilo koje druge brzine osim 4x
Malo sam googlal i uglavnom našel nekaj o ne prepoznavanju određenih medija itd itd ( makar mi je to bilo sumnjivo jer ipak je to Verbatim kojeg svi okolo faliju )
Skinul sam onda najnoviji firmware 1.02 ali i nakon toga ista stvar , onda sam skinul MediaCodeSpeedEdit programcek s kojim mogu editirati firmware i DVD Indentifier ..
i kaj sam imal za videti
Prema ovome prazni dvd medij bi trebal biti bez problema prepoznat ali, iz nekog meni nepoznatog razloga , nije. Probal sam editirati firmware .. tj skopiral sam "media code - block" u firmware tj probal zamjeniti sadašnjeg ( makar piše da su isti itd itd ) i sejval pa fleshal ali i dalje nič od toga .. i dalje mi daje samo 4x
... Probal sam staviti jedan Kvark dvd od 8X i nero mi je normalno dal da izaberem 4x ili 8x ...
E sad .. dal ima ko kakvu ideju ili kaj ?
Znam da je jedna od njih "kupi druge medije" ali ak ima ko kakvu ideju nek veli ?
Još bum probal poslati mail LG supportu pa bum videl kaj buju rekli
Edit:
probal sam reinstalirati nero .. i skinul drugu verziju ali i dalje ista stvar ,, trenutno imam Nero 7 ultra edition