View Single Post
Staro 05.09.2007., 19:44   #1
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
(riješeno) LG GSA-H20L + Verbatim DVD-R 16x, prži samo na 4x :(

Kupil sam 25 komada Verbatim DVD-R 16X printable medija .. i sav sretan kak si bum napravil napokon mesta na hardu ubacim nutra prazni dvd nabacam gore kaj sam štel i kad ono .. vidim da prži samo na 4x a trebalo bi na 16X.

Nero mi uopce nedaje mogucnost bilo koje druge brzine osim 4x

Malo sam googlal i uglavnom našel nekaj o ne prepoznavanju određenih medija itd itd ( makar mi je to bilo sumnjivo jer ipak je to Verbatim kojeg svi okolo faliju )

Skinul sam onda najnoviji firmware 1.02 ali i nakon toga ista stvar , onda sam skinul MediaCodeSpeedEdit programcek s kojim mogu editirati firmware i DVD Indentifier ..

i kaj sam imal za videti

Prema ovome prazni dvd medij bi trebal biti bez problema prepoznat ali, iz nekog meni nepoznatog razloga , nije. Probal sam editirati firmware .. tj skopiral sam "media code - block" u firmware tj probal zamjeniti sadašnjeg ( makar piše da su isti itd itd ) i sejval pa fleshal ali i dalje nič od toga .. i dalje mi daje samo 4x

... Probal sam staviti jedan Kvark dvd od 8X i nero mi je normalno dal da izaberem 4x ili 8x ...

E sad .. dal ima ko kakvu ideju ili kaj ?

Znam da je jedna od njih "kupi druge medije" ali ak ima ko kakvu ideju nek veli ?

Još bum probal poslati mail LG supportu pa bum videl kaj buju rekli

Edit:
probal sam reinstalirati nero .. i skinul drugu verziju ali i dalje ista stvar ,, trenutno imam Nero 7 ultra edition

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote