Uzeo navedeni joystick,Saitek Cyborg 3d Rumble pa da kažem malo mišljenja svoja.
1. Vrlo je jeftin, to mi se sviđa pošto nisam neki zadrt sim igrač

2. Ogrooooman je i uz to što fino izgleda, stvarno je ugodan osjećaj u ruci, čak i nakon dužeg vremena, tipke su mekane. Kao da sam pogodio, crni je i ima logo osvijetljen sa plavim, kao da je znao kako mi komp izgleda

3. S druge strane, nije baš kalibriran, čak niti nema opciju nego piše da se sam kalibrira pri igranju. E sad, možda nisam dovoljno dugo igrao, ne znam, vidjet ćemo to još. Ali nije tp neki problem, jaako mali pomak je, i navodno da je to više problem wins-a nego joysticka, da winsi ne toleriraju tu neku zonu.
4. Force feedback fino vibrira, može se namještati jačina, te je navodno pametan, i da na svašta reagira, moram to još istestirati. Negativna strana je što se znaju tipke čuti ako je na 60+% vibracije, ali sve iznad toga mene ionak previše živcira, nerealan doživljaj vibracije daje.
5. Iako jako fino reagira, tipke super funkcioniraju (dosta mekane), imam primjedbu u vezi samog sticka, nije slobodan u kretanju, tj. početku kretanja. Hmm, kako bih to objasnio, osjeti se kad se krene sa nulte pozicije i kad se vraća na nultu poziciju, nije ravnomjerno sve.
6. Softver je mogao biti i potpuniji, ali obavlja svoju svrhu barem i nije bugovit
EDIT : RTFM, za kalibraciju joystick samo treba u sve kutove proći ukrug, i sam će naći sredinu

. Btw, mogli su uz joystick bar naljepnicu neku staviti , baš nisu fora