View Single Post
Staro 05.09.2007., 19:00   #1
64VT
Guest
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
PSU MOD + DODA(T)CI

Evoga, to je moj mod napajanja, CCT 400w da ga nebi uzalud uništio.
Ovako znači, zamjenjen je kuler sa 12cm tt sa crvenim ledicama, na njega je zaljeljeno nešto metalno iz flopija(ljepo izgleda(bar meni)) razrezan grill da bi to ljepo metalno moglo proć kroz njega, pofarbano u glossy black, razrezana stranica, ubačeno stakalce.
Nisam zadovoljan pejnt đobom, ali što je tu je. komentirajte, hvala, bok, uspud pogledajte moju novu konfu, napokon složio nakon toliko muke(softverski dio)
I usput nabačena grafička, koja nikako ne paše na ostatak extreme konfe, gore su zaljepljeni pasivci (vjerojatno beskorisno jer se ne grije) pofarbani u srebrno(tako je vjerojatno smanjena učinkovitost, ali nema veze, jer je ionak beskorisno. i zamjenio sam original kuler od gpua sa nekim noname jer je taj stock toliko bučio....užas. sad vlada mir i tišina. pofarbano i kućište kao što se vidi, (izrezbareno(unakaženo(demolirano))) loš pejnt đob također, u planu je još jedan mod na kućištu. top secret

TROŠKOVI
Sprej 25KN (ima i jeftinijih, meni bila hića u centru grada)
TT Fan ~60KN (neznam točno, od prije 2 godine)

ALATI
Flekserica (ne trga lim al je teško kutove rezat, to se dokrajči s nečim preciznijim)
a šta ja znam, uglavnom na***o sam se stim, i nije ispalo kako sam htio

Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 05.09.2007. u 19:14.
64VT je offline   Reply With Quote