Citiraj:
Autor Milentije
Ja sam sve vrijeme mislio da pricas kako ne primjetis razliku izmedju music i gamer kartice. Ali ovo sto sam citirao me stvarno zapanjilo. Izvini ako sam dosadan sto nastavljam na joolkine prethodne postove, ali morao sam.
Od ove 3 ponudjenje kartice uzeo bih Audigy 4.
|
pa i pričam..al joolka je naveo na integralnu..mislim,za slušanje mp3ca i gledanje DVD-a da treba iskrcat 700 kn kao što sam ja napravio..je čista budalaština..pa eto,ako ima još hirovitih..kao ja..koji misle da je uber zvučna 10x bolji zvuk od integralne...nije..
..jedina prava razlika u 90 posto slučajeva je u softwareu koji je toliko nabuffan za creative..da je glupo o tome i pričat..svaka igra podržava soundblaster još od najranijih dana..tako da je često znalo biti problema..kad se sjetim Morrowinda i zvuka na ostalim karticama..zlo mi dođe..to je sve jedan veliki kartel..kao što su se međusobno potkupili EA i Creative..pa nakeljili naljepnicu recommended za BF2142 il koji je već aktualan broj sad te igre..stvarno smiješno..a šta,kao..ove druge kartice nisu kao recommended..ili integralne..ne kužim..
gamer i music i audigy4 su podjenake kartuše..razlika je samo u softwareu..između prve 2 čak i to sumnjam..čisti marketing..ništa drugo..kao što ona fatal1ty nije nimalo fatalnija od ostalih..nebuloze..žive..a preko 150 ojra dođe kartica..
nhf milentije..zvuk je jaaaako subjektivna kategorija..nije to krčenje baš ako nemaš najnovije i najskuplje..kao što nije simfonija..ako imaš...puno faktora na to utječe..a pogotovo izbor zvučnika..i setupi u softwareu..
i dalje stojim pri tvrdnji da u području mp3ca nema nikakve razlike slušao ih 2.1 na integralki ili 5.1/6.1/7.1 na gameru..osim u broju kanala,nikakva razlika..sranja tipa crystalizer samo zahebu cijelu stvar..nikako da doprinesu tzv. kvaliteti zvuka o kojoj raspravljamo..
uzmi audigy4 za 300kn polovnu i mirna bosna..rađe 200kn više opali na zvučnike bolje..nego na razliku gamer-audigy4..