Onaj mod s kolima mi se svidio prvenstveno radi truda koji je uložen, ali da bi od kompa počeo raditi nešto takvo, ne bi. Nemam volje. Pa ispred faking kante provedem cca 14 sati dnevno. Još da idem to govno i bojat i pilat, nema smisla. Al' ako se nekima sviđa, neka ih.
Tako razmišljam i o pederima (homoseksualcima). Naime, neka se ljudi zabavljaju. Gledajte to ovako, svaki peder traži svoj par. To su dvoje. Dakle, sigurno dvije slobodne cure za ostatak muške populacije. I svi sretni.
Ljudi, ako vam se boja, bojajte. Ako kome treba, imam za fine radove ženin lak za nokte krasne boje slonove kosti. Idealno za neko "jungle" kućište.
Eh, zaboravih spomenut. Što se tiče auta, ja sam svoga isto malo "smodao", al', uopće me ne interesira mišljenje nekog drugog, nego sam to radio isključivo iz svog gušta. Recimo, lampe ne volim i nisam ih stavljao, isto što ne bi ni spojlere da u autu nije motor koji je. Jer, da idem tunirat neko auto samo radi izgleda, a unutra neki motorić od mlinca za kavu, ne bi mi imalo smisla. A ljudi i to rade. Pa neka, ako im je gušt. Isto kao što neki ne rade, pa im niko ne prigovara.
Poanta svega toga je da treba nekako zaposlit ruke. Pa ako već nemate kako, snađete se. Ja sam svoje zaposlio dok mi je žena bila u drugom stanju.
Inače sumnjam da bi auto izgledao ovako.