View Single Post
Staro 03.09.2007., 18:18   #33
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

Evo i ja čitam ponovo svoj post jer mi nije jasno na temelju čega si izvukao neke stvari.

Ne vidim zašto misliš da sam to pisao osječajuči se napadnutim jer se ni sad ne osječam napadnutim ....a isto tako mi i nije jasno zbog čega to tvoje 'ja sam tebe prvi napao' .
Drugo ,nisam uopče ogorčen i nevidim odakle si zaključio da te smatram hvalisavcem.
treče nisam uvrjeđen niti ljubomoran niti zavidan...

I sad kad opet čitam taj tvoj post vidim taj ton u smislu da ti je zasmetao moj zafrkantski ton (kojim obično sve pišem) posta u kojem ne mogu nači ništa uvrjedljivog osim možda moga komentara da to vjerovatno zvuči kao horor ali bilo bi blesavo da ti to smeta jer bi to bilo kao .....
da ti ti sa bržim kompom kažeš meni sa sporijim "meni je to bezveze/ja na tome nebi nikad ništa radio" i onda to meni zasmeta i kao ono pokvari mi zadovoljstvo rada na mom kompjuteru. Ma

Mislim , jesi li zadovoljan ? JESI ! pa što te onda boli kita bi li netko to slušao ili nebi . Hebat ga šta ljudi nekad znaju bit osjetljivi te im treba nekakva potvrda da svi jednako kao i oni drže do istih stvari.
I ono najvažnije jesam li uz taj svoj 'horor' komentar rekao i sam kako bi bio idiotluk da ti sad netko daje audiofilske komentare ?
I onda vidiš li kakve audiofilske komentare od mene ili savjete te pametovanja u tom smjeru ? nema ih ali sam se potrudio ozbiljno napisat nešto što smatram da bi te po tvojim kriterijima više zadovoljilo nego dual-kvad sub setap i objasnit zašto a ti moj motiv shvatiš totalno obrnuto. ccc

mrzim internet komunikaciju i kako stvari tako lako odu ukrivo.
btw, dosta spama pa ako ti i dalje nisam jasan imaš me putem PM

a ovde si dužan još kakav slikoviti opis rada tog dual setupa ili još bolje dokaz da to stvarno drma kao kakav vid s kovanicama na stolu ili čašom vode ...