View Single Post
Staro 03.09.2007., 17:52   #16
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor KnezTame Pregled postova
Bas sam ti htio rec za mrezu...

Kladio bi se na mrezu, odnosno net, da je problem.
Probaj ak vec nisi, uopce ukljucivat mrezu i net, pa probaj onda radit, vidi kaj se bu dogodilo i diseblaj mreznu karticu...
Eto, prošlo je 15h i još nije prdnuo. Sad dolazi kritično vrijeme za mene i njega
Ako se smrzne, mičem wireless karticu.
Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Jesi posumnjao na firewall?
Meni je zone alarm svojedobno radio vrlo slicne probleme u kombinaciji sa torrentima. Koliko znam ti koristis Comodo pa vjerojatno kod tebe nije slucaj (sad ga i ja koristim i uptime mi je 20d 20h), ali cisto da uzmes u obzir prije nekih kompliciranijih provjera.
Firewall i Antivirusni program ti ja nemam. Comodo sam prestao koristiti kada sa skužio da od njega i nemam neke koristi (točnije, kada sam bio na Visti i u 2-3tjedna krvoločnog surfanja i skidanja, a nisam ništa pobrao; naknadno sam išao skenirat sa NOD-om i niente ). Pametno surfanje + još pažljivije skidanje i problema nema.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Netlimiter+uTorrent znaju imat problema skupa, pa nekad bacat i BSOD. Jesi proskenirao od virusa, crva i slicnih gluposti? Mozda imas nesto a da ni ne znas
E tu si me uhvatio. Koristim Netlimiter i uTorrent konstantno. Prije nisu radili skupa probleme, ali i to ću probati. Kada zgasim mrežnu (ak se smrzne), onda mogu komotno i uTorrent, pa ćemo vidjeti.

Budem i kasnije sa NOD-om proskeniro. Ali velim, rijetko kada nešta pokupim. Već imam rutinu u surfanju i ne mičem se baš previše od nje.

@ Optik koji mi se javio preko MSN-a
Temperatura HDD-a mi je 33-34°C konstantno, ispred njega je 80mm vent koji ga hladi. Teško da su to neke prevelike temperature.
CPU #0 i #1 su u idle-u oko 33-34°C, isto smješne temperature. MBO (najvjerojatnije PWM) je na ~41°C. Chipset je aktivno hlađen sa 80mm ventom na centimetar udaljenosti od njega.

Trenutno mi je u uTorrentu ostao samo jedan još file za skinut. Tako da sam i broj konekcija nije ogroman (što bi moglo ubit wireless karticu, na neki njezin način).

Uglavnom, hvala svima do sada na prijedlozima. Javim kad se smrzne

Pozdrav,
Sven
Vuco je offline   Reply With Quote