Citiraj:
Autor KnezTame
Bas sam ti htio rec za mrezu...
Kladio bi se na mrezu, odnosno net, da je problem.
Probaj ak vec nisi, uopce ukljucivat mrezu i net, pa probaj onda radit, vidi kaj se bu dogodilo i diseblaj mreznu karticu...
|
Eto, prošlo je 15h i još nije prdnuo. Sad dolazi kritično vrijeme za mene i njega

Ako se smrzne, mičem wireless karticu.
Citiraj:
Autor morph
Jesi posumnjao na firewall?
Meni je zone alarm svojedobno radio vrlo slicne probleme u kombinaciji sa torrentima. Koliko znam ti koristis Comodo pa vjerojatno kod tebe nije slucaj (sad ga i ja koristim i uptime mi je 20d 20h), ali cisto da uzmes u obzir prije nekih kompliciranijih provjera.
|
Firewall i Antivirusni program ti ja nemam. Comodo sam prestao koristiti kada sa skužio da od njega i nemam neke koristi (točnije, kada sam bio na Visti i u 2-3tjedna krvoločnog surfanja i skidanja, a nisam ništa pobrao; naknadno sam išao skenirat sa NOD-om i niente

). Pametno surfanje + još pažljivije skidanje i problema nema.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Netlimiter+uTorrent znaju imat problema skupa, pa nekad bacat i BSOD. Jesi proskenirao od virusa, crva i slicnih gluposti? Mozda imas nesto a da ni ne znas 
|
E tu si me uhvatio. Koristim Netlimiter i uTorrent konstantno. Prije nisu radili skupa probleme, ali i to ću probati. Kada zgasim mrežnu (ak se smrzne), onda mogu komotno i uTorrent, pa ćemo vidjeti.
Budem i kasnije sa NOD-om proskeniro. Ali velim, rijetko kada nešta pokupim. Već imam rutinu u surfanju i ne mičem se baš previše od nje.
@ Optik koji mi se javio preko MSN-a
Temperatura HDD-a mi je 33-34°C konstantno, ispred njega je 80mm vent koji ga hladi. Teško da su to neke prevelike temperature.
CPU #0 i #1 su u idle-u oko 33-34°C, isto smješne temperature. MBO (najvjerojatnije PWM) je na ~41°C. Chipset je aktivno hlađen sa 80mm ventom na centimetar udaljenosti od njega.
Trenutno mi je u uTorrentu ostao samo jedan još file za skinut. Tako da sam i broj konekcija nije ogroman (što bi moglo ubit wireless karticu, na neki njezin način).
Uglavnom, hvala svima do sada na prijedlozima. Javim kad se smrzne
Pozdrav,
Sven