Citiraj:
Autor musso
Igrao sam system shock, nije bas da povracam, igra je dobra ali ovo je puno linearnije i lakse, samo slijedis pricu i jos imas strelicu koja te vodi... System shock je bila vise odraslija igra. Kad predem bioshock idem opet na system shock, moze se komotno i dan danas dobro igrati. Postoje modovi za bolju grafiku i dodatne misije...
|
System shock je igra za PC, a Bioshock je tipični predstavnik svog vremena, tj. rađena prvenstveno za konzolu i konzolašku publiku. Pojednostavljena je, da ne kažem zdebilirana u odnosu na prethodnika. I nekak djeluje prelagano. Bez obzira na razne mogućnosti ubijanja protivnika, u načelu je potpuno svejedno kako i s čim.
Btw, imam i neki čudni filing da sam igru već odigrao. Bioshock se naslanja na (ili pak krade ideje od), dosta igara : Doom 3, HL2, Suffering, ... Još nisam odlučio sviđa mi se to ili ne.
S tehničke strane, odrađena je izgleda, vrlo solidno. Lijepo izgleda i zvuči, i na mojoj konfi se lijepo i rado vrti. Na 1280x1024 i sve na max ne pada ispod 35 FPS-a. U prosjeku 50-70 (bez AA i Aniso)