View Single Post
Staro 03.09.2007., 08:09   #24
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp

Ozy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Ozy Pregled postova
EDIT 3 : Ajde ti meni onda Juger fino reci jel ti implozija shebe ruku kad vakumiranu kavu otvaraš,ili on salamu vakumiranu...
Vakuum nije samo oko ploča,pa neznam di si sad to izvukao,ali to kod mene nisi ni iz konteksta mogao izvući... A ploče se nalaze u prostoru gdje nema zraka! - dakle vakuum.... A ne mora ga se vakumirat nazad,samo kad ga jednom otvoriš i vratiš,on radi,ali ploče više nisu u vakumu,jer sad u tom prostor/odjeljku/šta već,ima zrakaaaa... A to šta misliš da ima zraka u prostoru gdje su ploče,jer je tamo spojen onaj kabelić od eletronike...a to je tvoje mišljenje i ne mogu ti pomoći. I konačno,više neću ništa za ovo pisat,jer ima jakoooo! nedokaznih ljudi...tak da stvarno...
Pošalji/te mail Segatu,Hitachu...etc...i pitajte ih jel se ploče vrte u ulju,zraku,ili vakuumu...
Ma ljudi moji... Ajde ovo za "strilnu" okolinu se slažem,upravo zbog nečistoća u zraku. SU po tebi je to dovoljno,ok možda i jest. No ovo za 100% vakuum i to,pa dajte nemojte se prosipat sad ko' đubre na livadi...
Ja sam lijepo rekao vakuum,ni 100% ni 99,9% ; nego vakuum,kakvog danas čovjek a koji nije znanstvenik - poznaje.
Nadalje,nitko nije ni rekao da nečistoće ne mogu biti u vakuumu (prostor bez zraka) a nutra može biti salama,kava,cedevita...
Zato i je da se slaže u "sterilnoj" okolini,baš zbog nečistoća.
No ploče kao takve,odnosno taj nutarnji dio diska,je u prostoru gdje "nema zraka" kad već hoćete da sexate sa tim 100% vakuumom i babinom pickom bez vakuuma...

I slobodno pitajte bilo kog proizvođa dali su ploče u vakuumu,da ne kaže sad Jugernaut u nekom kvazi šild polju zbog kog se vakum tamo zadržava; nego d aje cijeli taj prostor u proizvodnom prosecu,sastavljanju...bla-bla...vakumiran.

@Jugernaut - čuj,bez ikakve uvrede. Hvala na tome da mi želiš/te dokazati svoju/vašu teoiju,no to nije potrebno. Ja nisam nigdje rekao d amislim,nego da znam,ma kako to sad zvučalo možda bahato...
A to za imploziju,mislim ono... U biti vakuum i eksplodira jel,ili... Pa druga stvar je kad sa ciglom razbijaš staklo (staklo,dakle pršti,,reže,kolje..),pa ekran pukne i razleti se totalka pri uvlačenju zraka u katodu. A druga stvar je kad otvaraš salamu ili kavu..ili šta ja znam šta.
Kao što sam i citirao gore;pa jel si kad otvarao vakumiranu kavu ili šta...ti to u škripu radiš ili..? Tako da mi je to dovoljno šta si rekao za imploziju (općenitu,ako sam dobro razumio),kod "od-vakumiranja" - da se tako izrazim... Da znam da mi se ne treba ništa više objašnjavati,ma kako to možda opet bahato zvučalo. No bez uvrede,ne mislim ništa loše,samo hoću nešto dokazat.

@SU - ma čudno mi kako nikad nisi ništa čuo... Možda su hardovi već bili oštećeni,pa je negdje povuklo zrak...možćda su već bili otvarani...neznam.. Hell,kad gore kojekakve patke lete,možda je i vakuum dotrajao...

Eto pa pitaj Tomija,on je gore u postu No.5 editirao da se lijepo čulo kako je uvuklo zrak kad je otklopio.

Eto,za 99,9% (ne vakuum),nego odustajem od daljne rasprave,jer ima ljudi kojima se ne može objasniti ni na lijepo,konačno ko' sam i ja da nekome tu dokazujem. Ako netko misli da je Zemlja ravna ploča...a nek misli...
A i puno vas je više protiv mene (i Tomija);pa ispadne samo 2 glasa za vakuum...a vas je više,pa ste po tome i u pravu - no ipak niste....

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD

Zadnje izmijenjeno od: Ozy. 03.09.2007. u 08:32.
Ozy je offline   Reply With Quote