View Single Post
Staro 03.09.2007., 07:17   #24
eluminer
Premium
Moj komp

eluminer's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
to bi onda bilo 2 x 5.6 ? ili ja bucam ....

nego kad na trenutak ozbiljno promislim ne vidim kako umjesto tvoje želje nebi bilo jednostavnije a sigurno i boljezvučeče bilo u tu sobu stavit jedan bolji sub

usput to radno mjesto izgleda stvarno uredno i simetrično ali zar ti nije neudobno sjedit za tim kompom ? pošto ne mogu zamislit kako se tu sjedi a da ne uključuje nekakvu pozu vožnje motora / zakoračivanja kompa ili zaobileženja kompa pa krivljenja vrata ?

a dalje što se simetrije tiče mislim da bi morao okrenut lijevi sub naopako na vrh zbog rupe ....
no opet zbog npr. opisa šetanja centra po stolu ne vjerujem da taj savjet/ideja ima kakvog smisla i važnosti ....
Ma da, ok bilo bi bolje staviti jedan jači sub, ali to je sa 3-4 suba je već bila ironija...
E ovo što se sjedenja tiče se varaš, jer ladica za tipkovnicu izlazi van iz stola skoro metar, tako da se moje noge zapravo nalaze ispred kučišta i načinu na koji ja sjedim uopće ne stvara probleme ta kutijica...

A da, rupa na prvom subu je okrenuta prema stolu, ali ne mogu to složiti drugačije a da ljepše izgleda, a ovako još više trese stol...
eluminer je offline   Reply With Quote