View Single Post
Staro 03.09.2007., 01:20   #5
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Krivo sam napisao tamo SU, dobro da si primjetio. Trebalo je pisati "i dalje se smrzava".
Uglavnom, smrzne se - miško ne reagira, telka ne reagira (npr. kad gledam pa se smrzne), sat stane etc.

BSOD nisam vidio već godinu dana, osim kad nisam sam bio kriv za njega, niti se komp ikada restartao. Kablovinje sa strujom sam sve pospajao i provjerio, trebalo bi da radi.
Nisam komp dirao ima već dugo, prije sam nonstop bio pod haubom, a od kada sam izgubio nerve sa Asrokicom, više ne kopam jednom dnevno po kučištu.

Sada sam izvadio bateriju na desetak minuta, napravio reset CMOS-a (po preporuci Lihta) pa ćemo vidjeti.

Moje sumnje su nekako usmjerene prema Gigaset USB 108 Adapteru (wireless kartica) jer se dotična ponekada zna sama zbrejkat pa trebam odštekavat i ponovno uštekat iz/u USB-a. A jednom ili dva puta sam skužio da se tak prvo net zgubi, a onda se smrzne. Sad kad skinem posljednje stvari sa uTorrentom ću maknut taj adapter na dan-dva van, pa makar bio bez neta. Uostalom, uvijek mogu dan-dva koristiti LAN kabel.

Čini mi se kao da mi se to počelo događati od kad imam flat na Voljatelu, pa net nonstop radi. To mi je onak, nekak najbliže razlogu da radi problem.
Vuco je offline   Reply With Quote