Prvo, cista petica za pedantnost malih ali upecatljivih detalja oko stola. Posebno na finis ispod stola, on me vise impresionira nego sve na stolu
Citiraj:
Autor geniusboy
Spojio sam ih onim 2u1 3.5 spojnicama u X-Fi... Tako da, i jedan i drugi sistem rade potpuno isto, isključiš jednoga radi drugi i obrnuto ili oba zajedno.... Mislio sam da će se kvaliteta zvuka izgubiti budući da na jedan izvor zvuka (X-Fi) priključujem još jedne u "paralelu", ali naprotiv, sve je ostalo isto... 
|
Nemoj se igrati sa "oba zajedno" predugo. Samo to cu ti reci
Ono sto tebi treba, ali i mnogima koji zele dvije ili vise masina je nesto ovako :
Od micro~ekonomicnih (cca 40Eura) pa do raznih mini line/sub
kombinacija od 50-tak Jureka. Ovaj diler je cisto okvirno radi kolicine ponude. Te cijene idu i do 20-30% dole kod boljih izvora (ovisno o marži imena) Na ovaj nacin stavis 2,3 ili vise kompova i jos bolje, fino uskladis i paralelno koristis jedan sustav. Uz ovako cisto i skladno okruzenje, zbilja vrijedno razmatranja. Barem logika koju provodim kod sebe.
Elegantno , cisto , jednostavno. Uz nadolazecu bujicu mini USB mixera ispod granice od 100€, zbilja najbolja solucija.