Citiraj:
Autor syss
centar iza monitora je prava stvar 
|
Centar je tam jer ga nisam imal kam staviti.... obično se došeta kraj monitora kad subovi lupaju...
Citiraj:
Autor Brown Acid
Tako i ja imam od bosea, dupli sateliti..no dupli sub nije..
|
Ja sam ovo uzeo prvenstveno zbog subova, jer sad je satelita fakat previše i tako su glasni na full (bez boosta) da
sam sebe u sobi ne čuješ.... Da mogu spojiti, najradije bih stavio još 3-4 suba u sobu od Z5500 ali bez satelita, jer to bi onda fakat bilo previše zvuičnika... ALI subova, za mene nikad dosta...
Citiraj:
Autor zahpic
lijepo složeni kablovi  - inače dobra ideja...doduše neisplativa za one koji moraju kupovat nove  ovak, lijepo
p.s. jel postoji double-quad? 
|
Velim, da imam 5k kuna, nema šanse da bih to uzeo, to se već da složiti solidan hi-fi...
Double-quad??? to bi bilo kao 8 sistema.... kaj je je, ali to niti ja ne bih mogo prožvakati...
Inače, za sve koji se koriste izrazima 10.2.... To nije 10.2 već 2x5.1, kao što je već domy rekao....
10.2 bi podrazumijevalo surround sa 10 zvučnika koji svaki svira za sebe, dok ovdje su zapravo dva 5.1 surrounda, gdje od 10 zvučnika svaka dva sviraju potpuno isto.... Ubiti je to pojačavanje 5.1 sistema....