Gle...pametuj koliko hoćeš...

Ali ploče se vrte u vakuumu.

Kategorički tvrdim. Ismijavat me nemojjjj...
A drugo neznam šta bi po tebi bio sterilizirani prostor,zrak bez čestica...

Ionako je OT previše,pa molim admine da zalockaju dok se nisam "pobio" s nekim...
EDIT :
Vakuum...amen. Neznam šta i kako te rupe,ali vakuum je,vjeruj mi...a ako i ne vjeruješ nije bed.
Ide i ovo vrloo uskorooo pod Close (a nije Miroslav iz Werdera...

)
EDIT 2 :
Ako je hard skroz zatvoren,dakle i elektronika koja zna biit otvorena;onda je možebitnoda je ta rupa na strani od elektronike;gdje apsolutno nema veze dali ulazi zrak,jer ona je odvojena od ploča - fizički. A to dalje da dokazujem neznam ni šta ni kako;a to da su ploče u vakuumu ne da mislim nego znam. Drukčije nije,a sad da svatko ima pravo na svoje mišljenje...
EDIT 3 : Ajde ti meni onda Juger fino reci jel ti implozija shebe ruku kad vakumiranu kavu otvaraš,ili on salamu vakumiranu...

Vakuum nije samo oko ploča,pa neznam di si sad to izvukao,ali to kod mene nisi ni iz konteksta mogao izvući... A ploče se nalaze u prostoru gdje nema zraka! - dakle vakuum.... A ne mora ga se vakumirat nazad,samo kad ga jednom otvoriš i vratiš,on radi,ali ploče više nisu u vakumu,jer sad u tom prostor/odjeljku/šta već,ima zrakaaaa... A to šta misliš da ima zraka u prostoru gdje su ploče,jer je tamo spojen onaj kabelić od eletronike...a to je tvoje mišljenje i ne mogu ti pomoći. I konačno,više neću ništa za ovo pisat,jer ima jakoooo! nedokaznih ljudi...tak da stvarno...

Pošalji/te mail Segatu,Hitachu...etc...i pitajte ih jel se ploče vrte u ulju,zraku,ili vakuumu...