Citiraj:
Autor fanATIk
Što se tiče MDS-a, jel uopće ne rade ili trenutno ne rade? Inače, sajt je živi smijeh. PC komponente i cigla na istom mjestu. 
|
Ta firma mi je trajni izvor zabave. Vise niti ne okrecem glavu iz auta da bacim oko na njihova vrata ducana. Telefoni su im apstraktna pojava, dijelatnost takodjer. Jedino im ostaje u buducnosti novi promo slogan : O'š kupi't ciglu?
Salu na stranu, da ne otvaram novu temu, trebam informaciju iz prve ruke. Tko zna, mozda se ispostavi da Morph ima i takav ormar?

Istom ima par dana, broj Amiga disketa narastao je neplanirano - sa postojecim disketama - u nesrazmjer koji jednostavno nemogu vise drzati na dosadasnji nacin :

,
Prije par dana, izrugivao bih ideju, ali sad znam da mi treba najuredniji nacin drzanja tih disketa. Dakle trebam svima znane torbica/etui omot kakve postoje za CD/DVD-e, sa jos poznatijim prozirnim kosuljicama unutra. Prije 5 godina, takvih omota za FD diskete se moglo naci, ali danas?
Ima li netko podatak iz prve ruke ili se mozda sjeca da je nedavno u HR vidio u prodaji takve omote/torbice za diskete? Sony jos i danas ima foto torbe za MD i diskete, ali hocu kao torbice za CD/DVD ili jos bolje, kao Etui katalozi (kao za vizitke) kakvi nisu bili stranci do prve polovice 90-tih. U suprotnom, nadam se da necu biti osudjen na ovakav
ovakav mod.