View Single Post
Staro 02.09.2007., 20:27   #27
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Što se tiče MDS-a, jel uopće ne rade ili trenutno ne rade? Inače, sajt je živi smijeh. PC komponente i cigla na istom mjestu.
Ta firma mi je trajni izvor zabave. Vise niti ne okrecem glavu iz auta da bacim oko na njihova vrata ducana. Telefoni su im apstraktna pojava, dijelatnost takodjer. Jedino im ostaje u buducnosti novi promo slogan : O'š kupi't ciglu?

Salu na stranu, da ne otvaram novu temu, trebam informaciju iz prve ruke. Tko zna, mozda se ispostavi da Morph ima i takav ormar?
Istom ima par dana, broj Amiga disketa narastao je neplanirano - sa postojecim disketama - u nesrazmjer koji jednostavno nemogu vise drzati na dosadasnji nacin :

,

Prije par dana, izrugivao bih ideju, ali sad znam da mi treba najuredniji nacin drzanja tih disketa. Dakle trebam svima znane torbica/etui omot kakve postoje za CD/DVD-e, sa jos poznatijim prozirnim kosuljicama unutra. Prije 5 godina, takvih omota za FD diskete se moglo naci, ali danas?

Ima li netko podatak iz prve ruke ili se mozda sjeca da je nedavno u HR vidio u prodaji takve omote/torbice za diskete? Sony jos i danas ima foto torbe za MD i diskete, ali hocu kao torbice za CD/DVD ili jos bolje, kao Etui katalozi (kao za vizitke) kakvi nisu bili stranci do prve polovice 90-tih. U suprotnom, nadam se da necu biti osudjen na ovakav ovakav mod.
Visage je offline   Reply With Quote