View Single Post
Staro 02.09.2007., 14:06   #1
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Izgubio sam DVB-T video ..

Hm mozda subject zvuci cudno ali.. eto, upalim TV aplikaciju i imam audio ali nemam video. Signal je na 100% i skenirao sam ponovo sve kanale, no nemam video. Umjesto slike dobivam samo ovaj image na svim kanalima.

E sad.. malo proslosti
Koristio sam drivere i aplikacije sa CDa koji sam dobio s karticom.. btw kartica je Leadtek DTV1000T .. i sve je radilo savrseno dok jednog dana prije par mjeseci nisam skuzio da su iazsli novi driveri i nova verzija aplikacije itd. To sam instaliro i od onda nisam mogo ni pokrenut sve to. Tu i tam bi mogo upalit rucno TV ali daljinski nije ni ragiro. No najcesce nisam mogo ni upalit aplikaciju..nego bi samo dobio neki error i nis od toga. Nije mi se dalo za***avat s tim pa sam ostavio.
I onda sam iz drugih razloga ghostao windowse nedavno .. i tu je anravno ona prva verzija softwarea sa CDa .. misleci kako ce sve radit, da bi me docekalo ovo sranje.

Pa sad.. jel mozda nes promjenjeno sa DVB signalom? Jel mozda nes shebano kod mene? Ima ko kakve ideje?
Dakle imam signal 100%, imam audio, ali samoonaj image umjesto slike na svim kanalima. Naravno probao sam promjeniti sve moguce u skromnim settingsima.