View Single Post
Staro 02.09.2007., 11:22   #29
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor NJUNJO_HR Pregled postova
Svaka čast vatrogascima ali imam par primjedbi.
istina da nisu trebali ići gasiti travu!!

Navodno su se vatrogasci iskipali tamo gdje su pilot helikoptera i jedan od zapovjednika, te
postrojbe koja je izgorila među kojima je i taj zapovjednik poginul, dogovorili i odredili
di da slete.
Mene zanima kak ih je vatra uspjela okružiti i zakaj su si dozvolili da se iskipaju na takvo
mjesto od kud nemogu pobjeći.
I još drugo, tam na kornatima nema drveća, točnije na tom otoku, a i ima samo nekoliko kuća
pa kojeg vraga su išli onda gasiti travu.

Krivci za to što su izgorili nisu sigurno političari, nego vatrogasci sami. E sad treba naučiti
iz njihove pogreške da se to više nikad ne desi. Ljudski život nije vrijedan da se izgubi
zbog nekog drača, a bome ni zbog nikakve imove. Pusti nek gori rađe.

Još jedna caka me nervira. Ak vide da ide požar prema kućama, pa zakaj onda ne sasječu
da nestretna drveća blizu imovine i ne naprave prazninu. Ljudi na moru bi trebali malo više
paziti na svoje okućnice da dok i dođe požer blizu njih da im ne napravi štetu.

Žao mi je kaj se to desilo i nadam se da se takve stvari više nebudu događale.
U potpunosti podržavam Njunja, al to su bili neiskusni mladi vatrogasci pa su vjerovatno podcjenili vatru i njezine mogućnosti.

Također sućut svim obiteljima poginulih, bum i ja neku kintu uplatil, al ta lova ne može vratiti živote, jedino da se njom pomogne ovima koji su preživjeli da se oporave.
Juggernaut je offline   Reply With Quote