Po pravilu oni ti mogu i od sebe iz servisa dati polovan i rabljeni procesor za tvoje ležište; samo da je istih ili jačih performansi. To znam zasigurno. E sad nije bitno šta je on polovan ili šta,bitno samo da radi,a oni ti i garanciju na njega daju opet tj. koliko je ostalo od ovog ako je identični proc. To je neko njima najbezbolnije rješenje. Sad dali moraš prihvatiti neznam,ali nema razloga da ne prihvatiš,jer oni time otklanjaju kvar.
Sad što se samog kvara tiče;ja sam prvo posumnjao na procesor,i onda eventualno i na matičnu (zbog neoglašavanja iste);jer i nedavno je jednom dečku iz Varaždina bio taj slučaj,i rekao sam mu odmah po simptomima da 99% da je proc,a onda tek matična,napajanje...i na kraju je naravno bio proc - isto s.939...
Ovo koliko love ti trebaju vratiti,neznam i nisam siguran,ali mislim pošto je već govoreno i sve,a i sam sam imao jednu reklamaciju,a ti vraćaju po zadnjoj vrijednosti procesora na tržištu - kod njih po cjeniku. Ako robe takve više nema (a zasigurno ima,jer to je CPU; nemora ni biti kod njih na store-u nego općenito),onda ti imaju nakon EOL proizvoda pravo napraviti nekakvu 'zakonsku amortizaciju' kod povrata,na 50% originalne vrijednosti te stvari. E sad dali ćeš dobiti pare u tom slučaju nevjerujem,ili robu te vrijednosti,šta je opet ok...ali ponavljam,to samo ako je EOL proizvoda,pa isti nema >nikakvu postojeću!< tekuću cijenu.
I zadnje,po S/N bi se trebalo moći naći datum prodaje,ali opet ako i nemaš 'kompletnu' ambalažu;a ono bilo bi vrlo vrlo poželjno da imaš račun,ili makar web narudžbenicu sa potvrdom o isporuci tj. da si platio i preuzeo tu robu; jer to je isto važeće po Zakonu o elektronskom potpisu.

To ti je ono "ovaj račun je izrađen na računalu i valjan je bez potpisa..." itd...tako ti isto i mail sa dokumentom gdje je pečat od firme vrijedi isto kao i sami pisani račun.
Konačno,ako ponude zamjenu,odi na AM2 ili C2D i sve super.
Eto i ja napisah poduži post,ali da pomognem ako već mogu...lako platiš pivu dolje na rivi kad se vidimo...