View Single Post
Staro 02.09.2007., 10:22   #1
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
LCD DAEWOO TELEVIZOR DLP-32C3

http://www.se-mark.hr/MiniWeb/webtrg...12&ItemID=1621

Kupio sam navedeni televizor u Ipercop-u gdje je na akciji za 3999 kuna.Nakaon dva dana isprobavanja jako sam zadovoljan .Televiziju gledam preko vanjskog dvbt-a i slika je super ,dvd filmovi izgledaju odlično čak i analigna televizija izgleda bolje nego sam se nadao,gledljiva je.Naravno kod televizije je mana razvučena slika ili opcija gledanja sa crnim rubovima sa strane ali to je opče poznata stvar.

Ono što bi mene zanimalo je :

Imam zadnji šrot od dvd playera(smartvision) i spojen je preko skarta na telku+5.1 zvučnici direktno na njegove izlaze.slika je na televizoru odlična ali znam da bi moglo i malo bolje.Da li mi netko može napisati kolika je stvarno razlika prelaska sa skarta na hdmi priključak i player sa upscalingom.Da li se investicija isplati.

Razmisljam i dvoumim se između

42134 **DVD player Samsung DVD-HD950, HDMI, DivX/SACD/Mp3/WMA, Video DAC 10 Bit, Audio DAC 192 KHz/24Bit 999,00

ili

23583 DVD player Quadro DVD-933 Divx, HDMI, USB, 5/1 čitač kartica, crni 399,00 + hdmi kabal od 100 kuna= ukupno 500 kuna

Znam da je prvi klasu bolji ali isplati li se dati 500 kuna više i isplati li se uopče prelaziti sa skarta na hdmi,da li je razlika u slici uočljiva?

Hvala.
Mladenxy je offline   Reply With Quote