Citiraj:
Autor zvonac_1
uu lošeee....šteta  ..evo ja ga isto uzel u optimumu prije 3-4 dana,i dela bez greške,nadam se da neće i mene ista sudba zadesit  
e kad smo kod napajanja,da pitam,dok sam podesil napon tj parametre za OC u biosu kolko ja znam ova gigabyte ploča nakon svakih promjena se prvo ugasi pa se upali,e sad dok sam corsair stavil,podesim postavke komp se restarta,nema onog da se prvo ugasi..neg se restarta i to je to..sad neznam dal je to ok ili....?il opet o napajanjima ovisi sve dalje...
|
Ma tebi radi i vjerojatno nećeš imat problema,moj se nije ni probudio,eno ga na stolu u kutiji,čeka ponedjeljak i put u Esys po drugi primjerak.
Što se tiće drugog dijela tvojeg posta,ja svoj stroj nisam klokao(niti ću),tako da ti ne znam reći da li se komp gasi kada se mijenja napon u biosu ili ne.Neka ti to objasne drugi koji imaju više iskustva s takvim stvarima.
Citiraj:
Autor E4300
JA sam ga uzel danas u linksu i mogu reći samo najbolje, tiho kvalitetno, lijepo sleevani kablovi, jednina zamjerka kaj nije modularno! 
|
Da,PSU zbilja lijepo izgleda,dolazi u vrećici s Corsairovim logom(takvi detalji znaju kupcu izmamit osmjeh na lice),kablovi su dovoljno dugački i ima ih dosta(još su i sleevani).Ovo za tišinu ću provjerit kada dobijem drugo,ali mene iskreno tišina(buka) previše ne brine jer nisam osjetljiv na te stvari.Zbilja je za 530 kn debeli best buy,ali me jedino ždere zašto je baš mene morao snaći neispravan primjerak...