Hm, vidiš, hvala na savjetu. al jedno pitanje. Znaš kolki je razmak između jezgre procesora/grafe i tiskane pločice na kojoj se one nalaze? pa jedno 1mm moja slobodna procijena, ( nisam mjerio ) Budem to nekak nagural unutra. naravno pazil budem da ne zdrobim senzor

, jer ak se stavi neki drugi to više nije to.
Budemo još vidjeli dok mi stignu termometri, sonda od analognog mi taman paše na izlaz, i cijev.
Evo i ja edit

: Znam ja kak rade senzori i termometri, bez brige

sam kaj mi se neda slagati termometar sa LED displayem jer nemam više živaca/volje da neki sklop doma složim, tak da bum rađe kupil gotov "mali kinez" termometar, i s njim nekaj smiksal.
Edit2: ma od A3M-a je online site vječito u nekoj "izdelavi"

, treba osobno otić do njih, samo dok vidš sve one K&N-e, nitro boce, sve i svašta na stalcima i u izlozima, najrađe bi sve pokupovao

Sad su kod nas dobili i inercoolere, i neke ispušne sustave papreno bučne i skupe.
Taj auto termometar se lako preradi, samo treba imat 2-3h slobodnog vremena, malo mašte, koji letraset komplet iz elektroshopa, malo volje, i naravno znanja da se ne zahebe dobar instrument. Može se njegov radni opseg snizit na temp pc-a.
Može lock teme, jer smo dosta zaspamali o teoriji rada termometara, pa o dijelovima za naše ljubimce

Ja saznao šta me zanimalo, i sve 5. Hvala svima na odgovorima/dojmovima