View Single Post
Staro 01.09.2007., 14:09   #14
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp

TomRi's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor jugeernaut Pregled postova
Mah, meni treba samo da vidim temperature, kaj imam na vodenom regulirat , ventovi su na 7V, i oni kaj su u case-u su 3 92cmna na 5V, čujem samo sebe dok tipkam kad koristim komp =), i to bu uskoro riješeno jednom Revoltecovom tipkarušom s gumenim tipkama. Ovak bar vidim temp na "živo", pa ne moram svaki čas otvarat coretemeter, hd-tune, i nVidijin utility za grafu.
pa ako ti treba samo za gledati temp...
bez da se ista dogadja ovisno o njima (kontrola ventova na radijatoru i kucistu)
to mozes i preko everesta.

ne znam kako je na drugim MBR,
ali ja na ovoj imam par utora za topl. senzore pa sam upiknuo jedan na pumpu i vodu,
pa sada (osim onih uobicajenih cpu, core1, core2, gpu, vga mem, vga pcb, maticna-zrak, disk1,disk2) imam sve to prikazano na taskbaru u XP ili u sidebaru u Visti.
uz to sve i brzinu rotacije vodene pumpe... a to dosta znaci.

ne znam sto ti vise moze trebati pa da gledas...
ja ionako ne koristim sve da ih prikazuje.
a kama termo ne mozes nikako koristiti za temp cpu i vga, jer nijedan senzor ne mozes tamo zaljepiti (u jezgru), dok everest to radi OK.

a ovaj zalman sto si rekao da bi uzeo ti je opet vise za spojit neke ventove na njega pa da ih kontrolira, jer na kraju krajeva, tako se i zove fan-kontroler.
a to si rekao da ti ne treba
(zalman ima onaj prikaz watta koje trosi PSU, ali to nije sad bitno, za to opet postoje druga rjesenja vec opisana na forumu, ono iz bauhausa recimo)

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera
TomRi je offline   Reply With Quote