View Single Post
Staro 01.09.2007., 11:55   #4
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
prije svega, hvala obojici na odgovorima.

@ gnomisa - da, taj novi samsung se čini odličan, tako da bi svakako išao na njega u slučaju da se ipak odlučim za 22'', dok mi je Dell nažalost preskup u svakom pogledu....

@ Hennessy - e, nevjerojatno mi je drago da sam naletio na nekog ko mi iz prve ruke može reči nešto više o tom modelu
Slažem se s tobom po pitanju veličine jer sam se baš tu zeznuo kada sam kupovao ovaj CRT - gledao sam kako što više uštediti na njemu pa sam uzeo 17'' model upitne kvalitete, i sad (4 god. kasnije) imam jako malu dijagonalu i znatno pogoršan vid.... eto šta je neiskustvo i ušteda na krivom mjestu. Zato sam si, osim odlaska okulisti, odlučio ovaj put uzeti i nešto bolji, i odmah u startu veći monitor.
Samim time me zanima, s obzirom da zbog faksa i posla na kompu znam provesti i do 6-7 sati u komadu, da li jako umara oči i šta mogu očekivati nakon CRT-a po tom pitanju?
I još me zanima da li si možda primjetio ghosting (filmovi, igre,....) ili bilo kakva izobličenja prikaza, kao i probijanje svjetlosti na rubovima?

Artistar je offline   Reply With Quote