View Single Post
Staro 01.09.2007., 01:58   #3
Hennessy
Premium
Moj komp

Hennessy's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Mogu ti probati dočarati ponešto o ovom monitoru (245B) iz prve ruke. Nabavio sam ga prije 2 dana i za sada sam - zadovoljan.

Citiraj:
Ukratko, monitor mi treba za kućnu upotrebu, dakle: net, povremeno koji film, gledanje fotki, od igara samo i jedino Football manager, te rad za faks i posao (Dreamweaver, Office). Isplati li mi se to čudo uzimati jer nije jeftin, a htio bih što veću dijagonalu i poznato ime, s obzirom da namjeravam taj monitor koristiti narednih 5+ godina?
Mislim da se tu uopće nemaš što dvoumiti (financijski sagledavajući tvoju situaciju) između della i samsunga. Naime točno bi i tome, po mome sudu, trebao služiti ovaj monitor. Dakako Dell je bolji, i ja sam na njega ciljao, ali ga ispod 5600kn nažalost ne možeš naći.
Boje su zadovoljavajuće dobre, ništa specijalno ali isto tako se ne može reći da loše. Usporedio si ga s 226bw (S), i ja se s tom usporedbom u potpunosti slažem.
Prad.de je u svojoj recenziji naveo da se boje mogu još dosta korigirati pomoću magic bright-a, ali moram priznati nisam se još stigao s time poigrati. Generalno gledano, prosječnog korisnika će ovaj monitor u potpunosti zadovoljiti, a pošto nisi naveo nikakav ozbiljniji rad u graf. aplikacijama, mislim da ćeš biti s njime zadovoljan.

Da li se isplati dati 1k kn za 2"? Hmm... teško (osobno) pitanje. Moje je mišljenje ako imaš - da. Kao što si i sam rekao, to ti je investicija barem za idućih 5god, u kojih ce se mnogo stvari promijeniti po pitanjanju matrica, ali 24" će uvijek biti 24". Vjerojatno ako imaš 17"cRT, 1920x1200 rezoluciju si ne možeš niti zamisliti. Koliko to olakšava ne mogu dočarati, moraš uživo vidjeti/isprobati.

Ukratko.
Pitaj, ako te nešto još zanima.
...
Prad.de recenzija - Link
Radeon 9200 specs - Link