ploca je sasvim ok ako neces klokat, ja sam je kupio jer sam imao problema sa jednom gigabyte plocom i cekao sam reklamaciju vec dva tjedna i jednostavno mi se nije dalo vise cekat i kupio sam najjeftiniju plocu koja mi se cinila ok
na zvuk nemam nikakvih zamjerki (isti mi je kao i na svim proslim plocama, asrock dual sata2, s754 dfi LP, epox 8rda3+) ali ja slusam samo mp3ce na kompu pa to i nije neko mjerilo, takodjer nisam nikad imao priliku ubacit neku bolju zvucnu u komp da usporedim pa imaj i to na umu
ali svejedno, cak i da nije tako, u tvom bi slucaju (buduci da si vec kupio 6000+), radje isao na slabiju maticnu plus posebno zvucna kartica jer ce ti ona ostati i za sljedeci komp, a ta kombinacija ce biti puno kvalitetnija (u audio pogledu) od bilo koje super ploce sa integriranom zvucnom
inace ja bi uvijek radje kupio bolju plocu (fw, dobar oc potencijal, i slicno) i slabiji procesor pa klokao kolko ide ali to sam samo ja, a ti vec imas skoro pa najjaci proc koji ploca podrzava pa nema smisla kupovat super plocu za klok buduci da ces cak i s ovom plocom izvuc maksimum iz njega ako se i odlucis za klokanje
edit:
6600 ti i nije neka graficka, mislim ok je ona ali danas je to vec low end ('zastarjela') grafa
preporucijume ti da pitas na forumu prije nego kupujes grafu da se ne bi zeznuo